Pages

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kun Koh Tao taakse jäi...

...mietin hiljaa mielessäin, että olipa upea saari!

Poistuimme Koh Taolta jo jokunen tovi sitten, mutta sen perästä olemme olleet aika vauhdissa. Nyt tukikohtana on Malesian Penang. Koh Taolla vietimme aikaa reilusti toista viikkoa. Sieltä tie vei vielä Bangkokiin kolmeksi päiväksi ja eilen lensimme Air Asian siivin Penangille.

Lomprayahin bussikuljetusta Bangkokiin odotellessa.
Koh Taoa ei ole mitään hyötyä hehkuttaa, kun sen kokeminen on kuitenkin jotain sanoin kuvaamatonta.

Bangkokissa majoituimme tasokkaaseen Erawan Houseen lähellä Khao San Roadia. Ohjelmistossa Thaimaan pääkaupungissa olivat vielä ostosreissu, elokuvissa käynti (oli pakko nähdä, miten Edelmann pärjää Mission Impossible 4:ssä) ja eläintarhavierailu.

Cineplex-leffakompleksi Siam Paragon -ostoskeskuksen yläkerrassa.
Leffa kustansi hulppeat 400 bahtia (~10 euroa) per matkaaja, mutta IMAX-kokemus oli sen väärti. Eläintarhan (Dusit Zoo) rankkaisin puolestaan yhdeksi reissun parhaista kohteista hinta-laatu -suhteeltaan. 100 bahtilla pääsi katselemaan niin kirahveja, kärmeksiä kuin norsujakin.Varsinaisen kiertomatkailumme päättymistä juhlistaakseni ostin iltapalaksi heinäsirkan ja skorpionin. Varsinkin ensimmäinen maistui mille tahansa sipsille. Skorpparin peräpäähän oli jäänyt myrkkypistin ja onneksi varmistin, onko se syötävä. Ei kuulemma ollut.


Lentokentän passintarkastuksessa tullivirkailija kiikutti meidät johonkin takahuoneeseen ja mietin, mistä lie on kyse. Olimme olleet viisi päivää yli viisumivapaan ajan maassa ja tästä rapsahti sakkoa 500 bahtia per mies per päivä eli yhteensä 5000 bahtia. Eipä joutunut ainakaan miettimään, mihin bahtinsa laittaisi.

Seuraavalla kerralla luvassa ensikokemukset Penangista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti