Pages

torstai 5. huhtikuuta 2012

Reissua pukkaa

Penangilla on taas viikko vierähtänyt enemmän ja vähemmän opiskelun merkeissä. Viime viikolla meillä oli ensimmäinen välikoe Introduction to management -kurssista ja tällä viikolla saimme tulokset. Koe, joka sisälsi 60 monivalintakysymystä, oli ainakin meillä vaihtareilla mennyt mukavasti. 

Tällä viikolla havaitsimme mm. sen, että aasialaisilla opiskelijoilla ei ole juurikaan hajua maantiedosta tai historiasta. Osalle porukasta nimittäin nimi Adolf Hitler ei soittanut laisinkaan kelloja ja Skandinavian maiden nimeäminen oli täysi mahdottomuus. Kiinaa tarjottiin yhdeksi vastausvaihtoehdoksi. Lopulta opettaja sai taululle raapustettua vastaukseksi Findland ynnä muut.

Mutta se siitä opiskelustressistä, sillä huomenna on aamupäivästä lento Kuala Lumpuriin, josta otamme AirAsialla niin ikään jatkolennon Balille Indonesiaan. Lentojen hinnaksi tuli yhteensä sellainen rapiat 200 euroa eli aivan halvalla ei näin pääsiäisen pyhinä pääse lentämään.

Ajatuksena meillä on katsella Balin saarta, mutta kun turistimassat alkavat kyllästyttämään, otamme pikaveneen tai muun vesiajoneuvon ja suuntaamme itään, Lombokin saaren kyljessä sijaitseville Gilien saarille. Ainakin sukeltamista siis tiedossa!

Tämän enempää en aio kevätlomaamme tässä hehkutella, vaan siirrän puheenvuoron kuva-albumistani tempaistuille otoksille. Olkaatte hyvät:

Suosikkikatukeittiöni lähimaastoiltamme, jossa vakioksi on muodostunut sweet&sour chicken (RM5).
Täällä tulee syötyä lähes päivittäin, koska matkaa E-Parkista kertyy vain 100 metriä.

Meidän lähiöhuudeja.

Sunny Ville meiltä nähtynä.

Aamuinen herätyskellomme sijaitsee lähistöllä. Mukavaa olisi, jos herätystä voisi myöhäistää aamukuudesta parilla tunnilla.
Rahanpesuprosessi loppusuoralla.
Meininkiä luennolla.

Luentomateriaalista napattu kuva sopii tähän tilanteeseen loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti